کد خبر 96753
۱۳۹۴/۰۷/۰۱ ۱۰:۱۰

متاهلین آموزش استحکام خانواده میبینند

ساعت24-مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداردی تهران از اجرای اقدامات و هماهنگی‌های عملیاتی‌تر برای طرح ازدواج پایدار و خانواده متعالی خبر داد.
سیاوش شهریور مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفت‌وگویی، با اشاره به ضرورت دوام فرهنگی زناشویی زوجین اظهار کرد: در راستای اقدامات عملیاتی و هماهنگی برای اجرای طرح ازدواج پایدار و خانواده متعالی با همکاری نخبگان دانشگاهی و آموزش و پرورش شهر تهران صبات هم اندیشی و اتاق فکر برگزار می‌شد.

وی در پاسخ به این سوال که اقدامات این معاونت برای کاهش طلاق چه بوده است، افزود: در زمینه کاهش طلاق و برای اسکان ثبات ازدواج‌ها حین و پس از ازدواج و یادگیری مهارت‌های زندگی در استان دوره‌های کوتاه مدت مشاوره‌ای_آموزشی برای زوج‌هایی که در حال همسریابی هستند برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ این طرح به صورت پایلوت در شهرستان شمیرانات در حال اجرا است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک