کد خبر 97710
۱۳۹۴/۰۷/۰۵ ۱۸:۳۲

لیورپول آماده مذاکره با یورگن کلوپ

ساعت 24- یک نشریه انگلیسی مدعی شد که سران باشگاه لیورپول آماده مذاکره با سرمربی فصل گذشته بورسیا دورتموند هستند.
نشریه «سان» انگلیس اعلام کرد که سران باشگاه لیورپول در آستانه آغاز مذاکرات خود با یورگن کلوپ برای حضور روی نیمکت این تیم به جای برندان راجرز هستند. سرمربی فصل گذشته بورسیا دورتموند محتمل‌ترین گزینه برای هدایت سرخپوشان مرسی‌ساید است و براساس گزارش‌ها کلوپ هم بدش نمی‌آید سرمربی بعدی لیورپول باشد.

بر اساس این گزارش، با وجود اینکه تیم تحت‌هدایت برندان راجرز، شب گذشته (شنبه) در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر انگلیس با نتیجه ۳ بر ۲ از سد میهمانش، استون‌ویلا گذشت و کمی از زیرفشارها رهایی پیدا کرد، ولی سران این باشگاه همچنان در فکر یافتن گزینه‌ای مناسب برای سپردن هدایت این تیم پرافتخار انگلیسی به او هستند.

«سان» مدعی شد که یورگن کلوپ در صورت دریافت پیشنهادی خوب از سوی باشگاه لیورپول حاضر به مذاکره و پذیرفتن پست مربیگری بندرنشینان است.

لیورپول در حال حاضر با سه پیروزی، دو تساوی و دو شکست با ۱۱ امتیاز در رده هفتم جدول رده‌بندی لیگ برتر جای دارد و با منچستریونایتد صدرنشین پنج امتیاز اختلاف دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک