کد خبر 97799
۱۳۹۴/۰۷/۰۶ ۱۱:۴۵

محمدی: اعلام آمار جدید حادثه دیدگان منا تا یک ساعت آینده

ساعت24-معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: جدیدترین آمار مربوط به مفقودین، قربانیان و مجروحین حادثه منا تا یک ساعت آینده منتشر می‌شود.
حمید محمدی معاون حج عمره سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آخرین وضعیت حجاج ایرانی اظهارکرد: تاکنون ۱۶۹ زائر ایرانی در حادثه منا جان باخته‌اند و همچنان ۲۹۸ مفقودی داریم اما تا یک ساعت آینده جدیدترین آمارها در خصوص مفقودین، مجروحین وقربانیان ایرانی حادثه منا اعلام خواهد شد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر انتشار گاز سمی در میان حجاج به هنگام حادثه تصریح کرد: این خبر شایعه‌ای بیش نیست و چرا که این حادثه بر اثربستن مسیر تردد زائرین به دلایل نامعلوم و ازدحام حجاج اتفاق افتاده است.

محمدی با بیان اینکه اولین گروه حجاج امروز وارد کشور می‌شوند تاکید کرد: همچنین اولین گروه زائران مدینه بعد نیز امروز عازم مدینه منوره می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک