کد خبر 98010
۱۳۹۴/۰۷/۰۶ ۱۹:۲۵
رئیس سازمان حج و زیارت:

تعداد جان باختگان حادثه منا به ۲۲۶ نفر رسید/مرگ 4700 زائر در فاجعه منا

ساعت 24- رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تعداد کشته‌های ایرانی حادثه منا به ۲۲۶ نفر رسید.
اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: با توجه به اینکه سردخانه بزرگ مکه بیش از ۱۲۰۰ کشته این حادثه را در خود جای داده بود و با حضور تیم تحقیق و تفحص سازمان آنجا رفتند، تعداد ۱۶۹ نفر شناسایی شدند. تشریفات قانونی ارسال این اجساد در حال انجام است امیدواریم هرچه زودتر منتقل شوند.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه ۲۳۱ تریلی حامل اجیاد به این سردخانه دو شب قبل وارد شده و تخلیه از دیروز شروع شده و کار تخلیه به شدت به کندی انجام می‌ شود. امروز هم همکاران ما به این سردخانه مراجعه کردند. در این کامیون‌ها حداقل ۳ هزار جسد هست.

اوحدی خاطرنشان کرد: تا الان تعداد کشته‌های ایرانی این حادثه جانکاه به ۲۲۶ نفر رسید. تعداد ۲۴۸ نفر و تعداد مجروحان ۲۷ نفر است. آنجا که اقدامات در اختیار ما بود، رسیدگی به وضعیت مجروحان خیلی خوب بوده و امیدواریم تا صبح فردا بخش زیادی از آنها مرخص شوند.

۸۰ درصد بیمارستان‌های مکه، جده، عرفات و منا شناسایی شد و همچنان ۲۴۸ نفر از کسانی که اطلاعی از آنها نیست جزو مفقودان هستند. به نظر می‌رسد با روندی که افزرایش جان باختگان را داریم این عدد رو به افزایش است

آمار جان‌باختگان سایر کشورها نیز رو به افزایش است. قبل از این کامیون‌ها ۱۲۰۰ بود با ورود این تریلی‌های حامل اجساد که بیش از ۳ هزار بود، آمار فعلی این سردخانه فقط به بیش از ۴ هزار نفر رسیده است. آمار رسانه‌های سعودی اصلا درست نیست و ابعاد حادثه به شدت وسیع‌تر از چیزی است که این رسانه‌ها اعلام کرده‌اند.

افزایش آمار در جریان بازدید ۲ تریلی بوده است و هر تریلی حدود ۳۵۰ جسد در آن وجود دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک