کد خبر 105494
۱۳۹۴/۰۸/۰۹ ۱۸:۱۶

خسارت 700 میلیارد تومانی سیل ایلام در برآورد اولیه

ساعت 24- یک عضو مجمع نمایندگان استان ایلام گفت که برآوردهای اولیه حکایت از خسارتی بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان از سیل روزهای اخیر در ایلام و بخش زرین آباد دارد.
علی محمد احمدی، اظهار کرد: میزان برآورد خسارت حاصل شده از سیل منوط به نظر کارشناسان مبتنی بر خسارات وارد شده به زیرساخت‌ها همچون زیرساخت‌های اصلی به خصوص مخابراتی، آب، برق، گاز و منازل مسکونی است که طبیعتا بعد از اتمام امدادرسانی متخصصان به برآورد آن می‌پردازند ولی برآوردهای اولیه حکایت از خسارتی حدود ۷۰۰ میلیارد تومان دارد که طبیعتا برآوردهای نهایی بیش از این میزان خواهد بود.

وی با بیان اینکه از صبح امروز بارش باران در ایلام قطع شده است گفت: در حال حاضر امدادرسانی در مرحله تخلیه خانه‌هایی که زیر آب رفته و غیر قابل سکونت است، می باشد که ساکنان این خانه‌ها در چادرهایی اسکان داده شده‌اند.

نماینده مردم دهلران ادامه داد: از طرف دیگر به دلیل خسارت وارد شده به شبکه آبرسانی به برخی مناطق باعث شده که از طریق تانکر آبرسانی آب شرب مردم تامین شود همچنین برق برخی مناطق قطع شده بود که شرکت توزیع برق تلاش‌هایی را برای وصل مجدد آن انجام داد که تمامی این کارها بعد از سفر آقای نوبخت و تقسیم کار صورت گرفته انجام شد.

وی با بیان اینکه بازگشت شهر ایلام به حالت عادی حدود یک سال به طول می انجامد گفت: با توجه به حجم گسترده خسارات وارد شده به زیرساخت ها همچون پل ها و شبکه های آبرسانی حداقل ۶-۷ ماه و حتی یک سال طول می کشد که شهر به حالت عادی برگردد.

احمدی با بیان اینکه خسارت اصلی حاصل از سیل متمرکز در شهر ایلام و بخش زرین آباد است گفت: بعد از سیل برخی راه‌های ارتباطی برون شهری بسته شد که بلافاصله راهداری نسبت به بازکردن این راه‌ها اقدام کرد. همچنین برخی راه های روستایی نیز آسیب دید که از طریق اعزام ماشین‌های سنگین تلاش شد تا این راه‌ها به صورت موقت باز شود.

این عضو مجمع نمایندگان ایران در پایان گفت: مجموع کشته‌ شده های سیل ایلام ۶ نفر که دو نفر از این تعداد مفقود شده بودند که جسد آن‌ها پیدا شد.

انتهای پیام
کد خبرنگار: ۷۱۲۳۴
برچسب : سیل

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک