کد خبر 109259
۱۳۹۴/۰۸/۲۷ ۱۳:۵۳

دلخوری آیت الله مکارم از وزیر ارشاد

ساعت24-دفتر حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با صدور پیامی علت عدم موافقت ایشان با درخواست ملاقات وزیر ارشاد را انتقادات این مرجع تقلید به انتشار کتب‌، برخی فیلم‌ها و موسیقی‌ها با مجوز وزارت ارشاد دانست.
دلخوری آیت الله مکارم از وزیر ارشاد
دفتر حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با صدور پیامی علت عدم موافقت ایشان با درخواست ملاقات وزیر ارشاد را انتقادات این مرجع تقلید به انتشار کتب‌، برخی فیلم‌ها و موسیقى‌ها با مجوز وزارت ارشاد دانست.

در پیام صادر شده از سوی دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی آمده است: به اطلاع عموم رسانه‌هاى محترم مى‌رساند بنا نداشتیم درباره عدم ملاقات حضرت آیت‌الله العظمى مکارم شیرازى (مدّظلّه) با وزیر محترم ارشاد ورود پیدا کنیم ولى چون در رسانه‌ها اخبار ضد و نقیضى منتشر شد، ناچار به توضیح زیر شدیم:

حقیقت این است که معظّم‌له به بخشى از مسائل مربوط به کتاب‌هاى منتشر شده و بخشى از فیلم‌ها و بخشى از موسیقى‌ها که از طرف وزارت محترم ارشاد نشر شده، ایرادهاى اساسى دارند؛ اگر اصلاح شود نه تنها ملاقات مى‌کنند بلکه تقدیر و تشکر نیز خواهند کرد، ولى در صورت عدم اصلاح ملاقات کردن مهر تأیید بر آنهاست.

خبرگزاری فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک