کد خبر 112206
۱۳۹۴/۰۹/۱۱ ۱۸:۴۱
فرمانده مرزبانی ناجا:

زائران بازگشت را به شنبه و یکشنبه موکول کنند

ساعت 24- فرمانده مرزبانی ناجا گفت: زائران صرفا روزهای پنجشنبه و جمعه را برای بازگشت انتخاب نکنند بلکه زمان بازگشت را برای جلوگیری از ازدحام به‌ روزهای شنبه و یکشنبه نیز موکول کنند.
سردار «قاسم رضایی» در جمع خبرنگاران مرز مهران با اشاره به بسته بودن مرزهای شلمچه، جذابه و مهران جهت خروج زوار اظهار کرد: هم‌اکنون هر سه پایانه مرزی تمامی ظرفیت‌های خود را برای ورود زائران به داخل کشور آماده کرده‌اند.

رضایی ادامه داد: خدمت به زوار کربلا، ثواب زیارت حرم امام حسین (ع) را دارد؛ امیدواریم که زائران حین ورود به کشور نیز با روحیه معنوی خود با ماموران کشور عراق و مرزبانان کشورمان همکاری کنند.

فرمانده مرزبانی ناجا تاکید کرد که زائران از حمل اشیاء ممنوعه حین ورود به کشور خودداری کنند.

رضایی تصریح کرد: هموطنان زائر صرفا روزهای پنجشنبه و جمعه را برای بازگشت انتخاب نکنند بلکه زمان بازگشت را برای جلوگیری از ازدحام به‌ روزهای شنبه و یکشنبه نیز موکول کنند تا ضمن عبور روان، فرصتی بیشتر در ارائه خدمات از سوی ماموران و خادمان آن‌ها باشد.

منبع: ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک