کد خبر 112434
۱۳۹۴/۰۹/۱۳ ۰۹:۰۰

حواله 25 میلیونی خرید خودرو برای ملیپوشان هندبال

ساعت24- با پیگیری‌های مسئولان فدراسیون هندبال، اسپانسر این فدراسیون حواله 250 میلیون ریالی خرید خودرو برای ملی‌پوشان در نظر گرفت.
style="text-align:justify">نشست سید ابوالحسن مهدوی، رئیس فدراسیون هندبال و مدیرعامل کرمان موتور، اسپانسر فدراسیون، عصر روز گذشته برگزار و حواله خرید 25 میلیون تومانی خودرو برای 18 بازیکن تیم ملی هندبال صادر شد.

پیش از این قرار بود در صورت قهرمانی تیم ملی هندبال کشورمان و صعود مستقیم به المپیک این شرکت خودروسازی تا مبلغ 50 میلیون تومان حواله خرید خودرو به بازیکنان پرداخت کند اما پس از نایب قهرمانی ایران در این مسابقات قرار شد اسپانسر فدراسیون هندبال شرایط خرید خودرو با تخفیف 25 میلیون تومانی را برای بازیکنان فراهم کند.

بازیکنان می‌توانند از روز شنبه با مراجعه به نمایندگی‌های این شرکت از حواله خود استفاده کنند.

این پاداش مخصوص بازیکنان است و قرار است برای کادر فنی تیم ملی نیز شرایط ویژه‌ای برای خرید خودرو در نظر گرفته شود.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک