کد خبر 116265
۱۳۹۴/۰۹/۲۷ ۱۶:۰۰

دولت اهتمامی برای حل مشکل آلودگی هوا ندارد

ساعت 24-نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سیاست، اولویت رئیس سازمان محیط زیست است، گفت: دولت اهتمامی برای حل مشکلات زیست‌محیطی و مشکل آلودگی هوا ندارد.
بهرام بیرانوند گفت: در مورد حل مشکلات زیست محیطی از جمله آلودگی هوا و عملکرد سازمان محیط زیست در این زمینه باید گفت که اولویت رئیس سازمان محیط زیست نه تنها مسائل محیط زیست نیست بلکه سیاست اولویت اول رئیس این سازمان است.

وی ادامه داد: رئیس جمهور با انتصاب خانم ابتکار در سمت ریاست سازمان محیط زیست نشان داد که محیط زیست برایشان مهم نیست و به دنبال جایگاهی می‌گشت که رئیس فعلی سازمان محیط زیست را با توجه به رویکرد و نگاه سیاسی در پستی قرار دهد که دستش باز باشد و با سازمان‌های مردم نهاد بتواند ارتباط برقرار کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی افزود: بنابراین با این انتخاب مشخص شد که دولت اهتمامی برای حل مسائل محیط زیست و آلودگی هوا ندارد اما از طرف دیگر لایه‌های حکومتی ما دارای ساختاری است که با رفتن دولت‌ها آنها ثابت هستند و باید کار علمی و کارشناسی خود را انجام دهند و در مورد آلودگی هوا آنها نیز باید به وظایف خود به خوبی عمل کنند.

وی اظهار داشت: در پاییز و زمستان، میلیون‌ها واحد دستگاه گرمایشی منازل و ادارات مختلف شروع به فعالیت می‌کنند و اینها نیز آلودگی تولید می‌کنند، البته ما طرحی در مجلس داریم که قانون مبارزه با آلودگی هوا است که در کمیسیون کشاورزی به تصویب رسیده است و منتظر نوبت طرح در صحن مجلس است آنجا مطرح شده است که حتی برای آلودگی ناشی از وسایل گرمایشی خانه‌ها و کارگاه‌ها و ادارات نیز دیده شده است که امیدواریم به تصویب برسد و در صورت اجرای آن تأثیر مثبتی در جلوگیری از آلودگی هوا خواهد داشت.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک