کد خبر 125206
۱۳۹۴/۱۰/۲۷ ۱۷:۳۸

استقبال ترکیه از اجرای برجام

ساعت 24- وزارت خارجه ترکیه روز یکشنبه با صدور اطلاعیه ای از اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام ) در پی توافقات بین جمهوری اسلامی ایران و گروه کشورهای 1+5 و اتحادیه اروپا ابراز خرسندی و طرف های این مذاکرات تبریک گفت.
در این اطلاعیه که در تارنمای رسمی وزارت خارجه ترکیه صادر شد، آمده است: ترکیه از همان ابتدا تاکید داشت که تنها راه حل مساله برنامه هسته ای ایران دیپلماسی و مذاکره می باشد.

در اطلاعیه تصریح شده است: این توافق سمبل مهمی در حل مسائل بین المللی از طرق دیپلماتیک است و ترکیه به طرف های این مذاکرات تبریک می گوید.


ترکیه انتظار دارد که برجام در یک شرایط بسیار شفاف و با نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی بی وقفه و کامل اجرا شده و در دوره پیش رو تمامی طرف ها برای تامین و تاسیس ثبات و امنیت در منطقه با احساس مسئولیت رفتاری مشوق همبستگی و ضد واگرایی از خود نشان دهند.

منبع: ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک