فرود اضطراری هواپیمای آمریکایی در عراق
ساعت24- یک فروند هواپیمای آمریکایی، ظهر امروز مجبور به فرود اضطراری در روستایی در نزدیکی «اربیل» عراق شد.
شنبه (امروز) یک فروند هواپیمای آمریکایی به دلیل نقص فنی مجبور شد در نزدیکی شهر «اربیل» در منطقه کردستان عراق، فرود آید.
«زیرو محمد» مدیر آسایش منطقه «خبات»، در گفتوگو با شبکه کردی «روداو» اظهار داشت این هواپیما در روستای «کاینج» واقع در ناحیه «کورکوسک» در نزدیکی اربیل، فرود اضطراری داشت و حامل 4 نظامی بود.
وی اظهار داشت که هیچ کس در این حادثه زخمی نشد و تنها یکی از بالهای هواپیما شکسته است و یک بالگرد، نظامیان را از محل حادثه دور کرد.
به گفته خبرنگار روداو، شماری از نظامیان آمریکایی اکنون وارد محل فرود این هواپیما شدهاند و نزدیک به 30 نظامی آمریکایی اکنون در محل مذکورند.
منطقه خبات از توابع استان اربیل و در فاصله 37 کیلومتری شهر اربیل است و با روستای کاینج میز 10 کیلومتر فاصله دارد.
فارس