کد خبر 140622
۱۳۹۴/۱۲/۱۶ ۱۸:۲۱

تساوی یک نیمه ای پرسپولیس و تراکتورسازی در آزادی

ساعت 24- دیدار تیمهای پرسپولیس و تراکتورسازی در نیمه نخست با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در ادامه هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال ایران، پرسپولیس تهران از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی میزبان تراکتورسازی تبریز بود که این دیدار در پایان نیمه نخست با تساوی یک بر یک به به پایان رسید.

برای پرسپولیس در این دیدار رامین رضاییان در دقیقه 13 و برا تراکتورسازی نیز محمد ایرانپوریان در دقیقه 39 گلزنی کردند.

نیمه نخست

دقیقه 13: حرکت خوبی که فرشاد احمدزاده درون محوطه جریمه انجام داد باعث شد رامین رضاییان در موقعیتی مناسب صاحب توپ شود و با یک ضربه زیبا دروازه تراکتورسازی را باز کند.

دقیقه 16: پرسپولیسی ها صاحب یک ضربه کرنر شدند و با ارسال توپ روی دروازه، فرصت خوبی برای محسن بنگر به وجود آمد تا با یک ضربه سر دروازه را باز کند اما ضربه سر او از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه27: مهدی کیانی پشت محوطه جریمه پرسپولیس صاحب توپ شد و با یک ضربه زیبا دروازه را هدف قرار داد اما شوت او از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 39: بختیار رحمانی روی یک ضربه ایستگاهی زیبا دروزاه پرسولیس را هدف قرار داد که در ادامه پس از واکنش مکانی تو به تیرک دروازه برخورد کرد و برگشت اما در ادامه محم ایران پوریان توپ برگشتی را به گل تبدیل کرد.

پرسپولیس امروز با ترکیب سوشا مکانی، امید عالیشاه، محسن بنگر، احمد نورالهی، مهدی طارمی، فرشاد احمدزاده، محمد انصاری، لوکاماریچ، رامین رضاییان، علی علیپور و محسن مسلمان به میدان رفت.

تراکتورسازی نیز با ترکیب محمدرضا اخباری، محمد ایران پوریان، شجاع خلیل زاده، الکساندر کارلوس، سینا عشوری، سروش رفیعی، بختیار رحمانی، آگوستوسزار دوسانتوس، فرزاد حاتمی، مهدی کیانی و سعید آقایی بازی کرد.

ايسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک