کد خبر 14271
۱۳۹۳/۰۴/۱۰ ۱۹:۴۵
رییس سازمان بنادر و دریانوردی

افزایش میزان بهره وری بنادر کشور

افزایش میزان بهره وری بنادر کشور
سایت خبری تحلیلی ساعت24- رییس سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص استانداردهای کشتیرانی کشور گفت: با توجه به اینکه ایران عضو سازمان جهانی است تبعا مجبور به رعایت مقررات، ضوابط و استانداردهایی است که این سازمان تدوین کرده است. 
وی با تاکید بر اینکه کشور دارای استاندارهای سازمان جهانی است اما نیاز به افزایش میزان بهره‌وری داریم افزود: ما باید با طرح‌های بهبود و توسعه ضریب بهره‌وری عملکردمان را در چارچوب استانداردها ارتقا دهیم لذا لازمه این امر بهره‌گیری از امکانات و منابع موجود است. باید از امکانات نرم افزاری روز بیشتر استفاده شود همچنین با بررسی و مطالعه فرآیندها، کارهای آموزشی را به نحو مطلوبتری انجام دهیم. پیش بینی مااین است که با گلوگاه‌های خاصی که در تجهیزات داریم و با تغییراتی که در سیستم نرم افزاری و فرایند عملکرد انجام می‌دهیم میزان بهره‌وری در بنادر کشور را افزایش دهیم.
وی در پاسخ به این سئوال که پتانسیل حمل‌ونقل دریایی کشور برای تجارت خارجی را در صورت رفع تحریم‌ها چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: ظرفیت بنادر ما در حال حاضر 185 میلیون تن درسال است و عملکرد ما در سال گذشته حدود 140 میلیون تن بوده است که استفاده از این 40 میلیون تن ظرفیت خالی بنادر از الزامات توسعه تجارت خارجی است.
رییس سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در حال حاضر در زمینه حمل ونقل، واردات و صادرات مشکلی وجود ندارد اما برای آینده و توسعه روابط خارجی طرح های توسعه داریم که تکمیل بندر شهید رجایی و چابهار از آن جمله‌اند همچنین با برنامه‌ریزی و بهبود سیستم های مدیریتی شامل بحث‌های نرم افزار ی استفاده از بنادر و تغییر در فرایندهای عملکرد می‌توانیم ظرفیت بنادر را افزایش دهیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک