کد خبر 145336
۱۳۹۵/۰۱/۱۷ ۱۸:۳۶

ایران خواستار میزبانی جام جهانی شد

ساعت 24- فدراسیون فوتبال ایران به همراه 12 کشور دیگر خواستار میزبانی جام جهانی فوتسال شد.
به گزارش فیفا، با رشد روزافزون فوتسال اکنون روز به روز کشورهای بیشتری خواهان حضوری فعال در این رشته هستند. رقابت‌های جام جهانی فوتسال در سال 2016 و ماه سپتامبر در کشور کلمبیا برگزار خواهد شد و قرار است میزبان دوره بعدی نیز به زودی معرفی شود.

در همین رابطه 13 کشور درخواست خود برای میزبانی جام جهانی فوتسال را به فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) ارائه داده‌اند که یک رکورد محسوب می‌شود.

ایران در کنار 12 کشور دیگر از جمله کاستاریکا، کرواسی، جمهوری چک، مصر، گرجستان، ژاپن،‌ قزاقستان، لیتوانی، هلند، نیوزیلند، امارات و آمریکا خواهان میزبانی این دوره از رقابت‌ها شده‌اند. در بین کشورهایی که درخواست میزبانی کردند، فوتسال ایران از همه آنها قدرتمندتر است. تنها قاره‌ای که درخواست میزبانی جام جهانی را نکرده، قاره آمریکای جنوبی است.

ايسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک