کد خبر 147357
۱۳۹۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۳۷

لغو پروازها فرودگاه بروکسل در دومین روز پیاپی

ساعت24- ادامه اعتصاب کارکنان بخش مراقبت پرواز فرودگاه بروکسل باعث لغو پروازها برای دومین روز پیاپی گردید.
اعتصاب کارکنان بخش مراقبت پرواز در فرودگاه بروکسل باعث لغو شدن پروازها برای دومین روز پیاپی در پایتخت بلژیک شده است.

اعتصاب بر سر حقوق و مزایا مدت‌هاست یکی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های اروپا را فلج کرده است؛ این فرودگاه که در 22 مارس (3 فروردین) هدف حملات تروریستی قرار گرفت، با ظرفیت پروازی محدود از 15 فروردین بازگشایی شد.

دو عامل انتحاری بمب‌های خود را در سالن انتظار فرودگاه منفجر کردند و همزمان ایستگاه متروی این شهر نیز مورد حمله قرار گرفت. در این حملات تروریستی 32 نفر کشته شدند.

بعد از بازگشایی فرودگاه، تنها مسافرانی که بلیط یا کارت شناسایی داشتند اجازه ورود به سالن انتظار را دریافت می‌کردند و تمامی وسایل آنها بازرسی می‌شد.

سخنگوی فرودگاه بروکسل گفت از 400 پرواز روز چهارشنبه تا‎کنون 50 پرواز لغو شده است.

در پی حملات تروریستی بروکسل و 13 نوامبر (23 آبان) پاریس در شماری از شهرهای اروپایی تدابیر امنیتی شدت یافته است.

ماموران امنیتی هلند روز سه شنبه بخش‌هایی از فرودگاه اسخیپول آمستردام را تخلیه و فردی را که گفته می‌شد بسته مشکوکی به همراه دارد، بازداشت کردند.

در حالی که متخصصان مواد منفجره وسایل فرد مظنون را بررسی می‌کردند، نیروهای امنیتی حدود 4 ساعت در اطراف این فرودگاه به گشت‌زنی پرداختند.

تیم خنثی سازی بمب در وسایل این فرد چیزی پیدا نکرد، با این حال این مظنون آزاد نشد.

این عملیات باعث سرگردانی بسیاری از مسافران در بیرون از فرودگاه اسخیپول شد اما در پرواز هواپیماها و فعالیت متروی فرودگاه خللی ایجاد نشد.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک