کد خبر 148085
۱۳۹۵/۰۱/۲۹ ۰۹:۵۴

آغاز استفاده از واکسن جدید فلج اطفال

از امروز یکشنبه (۲۹ فروردین) در بیش از یکصد و پنجاه کشور استفاده از یک واکسن جدید و متفاوت فلج اطفال (پولیو) آغاز می‌شود.هدف اصلی از این اقدام ریشه‌کن کردن کامل این بیماری، در جهان عنوان شده است.
آغاز استفاده از واکسن جدید فلج اطفال
کشورهای در حال توسعه هدف اصلی واکسن جدید فلج اطفال هستند اما کشورهای ثروتمندتر مانند روسیه و مکزیک نیز شامل این اقدام تازه خواهند بود.

گفته شده است که این واکسن جدید مانند گذشته به صورت "قطره‌" و چکاندن آن در دهان خواهد بود اما ترکیبات آن شامل ویروس ضعیف شده نوع ۲ این بیماری که در سال ۱۹۹۹ ریشه‌کن شد، نخواهد بود.

ویروس فلج اطفال غیرقابل درمان است و در صورت ابتلا، باعث فلج موقت یا دائمی بیمار شده و حتی در مواردی می‌تواند مرگبار باشد.

اگرچه در سالهای اخیر، موارد شناسایی شده ابتلا به این ویروس، بسیار کم شمار بوده؛ اما مقام‌های بهداشت جهانی معتقدند که بدون اعمال فشار کافی برای ریشه‌کن کردن فلج اطفال، این بیماری ممکن است بار دیگر و به سرعت، همه‌گیر شود.

بر اساس گزارشها در سال گذشته میلادی ۷۴ مورد ابتلا به این بیماری گزارش شد؛ این آمار در سال جاری میلادی تا کنون ۱۰ مورد بوده است.

همین گزارشها حاکیست که تمامی موارد ابتلا به بیماری فلج اطفال در افغانستان و پاکستان بوده است.

در دستکم یکسال گذشته موردی از این بیماری در آفریقا گزارش نشده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک