کد خبر 14835
۱۳۹۳/۰۴/۱۶ ۱۳:۳۰
درج نکردن قیمت، گرانفروشی و صادر نکردن صورتحساب

بیشترین تخلف واحدهای صنفی در خردادماه

بیشترین تخلف واحدهای صنفی در خردادماه
style="line-height: 1.5em;">سایت خبری تحلیلی ساعت 24- بیشترین عناوین تخلف ثبت شده توسط واحدهای بازرسی و نظارت مجامع امور صنفی سراسر کشور درخرداد ماه سال جاری مربوط به درج نکردن قیمت، گرانفروشی و عدم صدور صورتحساب است.
بر اساس آمار عملکرد استان‌ها در بخش بازرسی صنوف و برخورد با تخلفات صنفی، 333 هزار 546 فقره بازرسی از واحدهای صنفی در خردادماه سال جاری انجام شد که 16 هزار و 998 فقره با ارزش ریالی 24 میلیارد و 139 میلیون و 542 هزار و 174 ریال منجر به تشکیل پرونده شده و جهت رسیدگی به ادارات تعزیرات حکومتی و سازمانها و ادارات بازرگانی ارجاع شد.
بر اساس این گزارش، از مجموع 12 هزار و 693 فقره شکایت دریافت شده توسط واحدهای بازرسی و نظارت اتاق های اصناف 62 درصد در بخش کالا و 38 درصد در بخش خدمات بود که با ارزیابی کارشناسان 12 هزار و150 فقره قابل پیگیری تشخیص داده شده که جهت رسیدگی و برخورد قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارسال شد .
همچنین از مجموع شکایات دریافتی 23 درصد به صورت حضوری ، 57 درصد بصورت تلفنی و 20 درصد بصورت کتبی اخذ شده است ، ضمن اینکه بیشترین تخلفات در حوزه کالا مربوط به نان، میوه، مرکبات، گوشت قرمز، صیفی جات، تخم مرغ، قند و شکر، حبوبات، روغن و مشاورین املاک است.
گزارشات رسیده در مورد برخی اقلام، از سراسر کشور حاکی از آن است که در خرداد ماه گوشت قرمز، تخم مرغ، صیفی جات، نهاده‌های دامی، پودر شوینده و لاستیک خودرو با افزایش قیمت چند درصدی روبه رو بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک