بازگشت قنبری بعد از 230 روز
ساعت24-نزدیک به 8 ماه پس از مصدومیت شدید در تبریز مهرداد قنبری با حضور چند دقیقهای در ترکیب ذوبآهن بازگشت به میادین را در ورزشگاه فولادشهر جشن گرفت.
حدود هشت ماه پیش بود که ذوبآهن با دادن یک تاوان سنگین مجوز حضور در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی را گرفت و آن عبارت بود از مصدومیت شدید یکی از مهرههای کلیدی و تأثیرگذار این تیم. مهرداد قنبری در آخرین روزهای تابستان گذشته و درست همان زمانی که توانسته بود نظر مساعد کارلوس کیروش را برای دعوت به تیم ملی جلب کند در دیدار برابر گسترش فولاد از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی رباط صلیبی پاره کرد. موعد بازگشت این مدافع همان زمان روزهای پایانی فصل برآورد شد.
با گذشت 230 روز قنبری سرانجام روز گذشته فرصت پیدا کرد تا در دیدار برابر سیاهجامگان دقایقی برای ذوبآهن به میدان برود. اگرچه بعید به نظر میرسد که این بازیکن ساروی به این زودی شرایط بازی 90 دقیقهای را پیدا کند اما شماره 19 ذوبآهن درست زمانی به میادین بازگشته است که فرصت دارد حضور در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا و دیدار پایانی جام حذفی را تجربه نماید.
ورزش سه