کد خبر 155154
۱۳۹۵/۰۲/۲۴ ۱۰:۳۰

پرسپولیسیها خودشان را از پیش برنده ندانند

ساعت24- سرپرست تیم فوتبال راه‌آهن گفت: اینکه پرسپولیسی‌ها تصور می‌کنند ما آنقدر ضعیف هستیم که به راحتی چند گل به ما می‌زنند نمی‌تواند چندان جالب توجه باشد.
سعید رمضانی در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال راه‌آهن و پرسپولیس در آخرین هفته لیگ برتر اظهار داشت: این دیدار برای هر دو تیم مهم و حیاتی است و پرسپولیسی‌ها هم مثل ما به دنبال پیروزی در این دیدار هستند.

وی افزود: اینکه پرسپولیسی‌ها تصور می‌کنند ما آنقدر ضعیف هستیم که به راحتی چند گل به ما می‌زنند نمی‌تواند چندان جالب توجه باشد. ما تیمی هستیم که در طول لیگ برای هیچ تیمی زنگ تفریح نبوده‌ایم و امروز (جمعه) هم این مسئله را ثابت می‌کنیم.
سرپرست تیم فوتبال راه‌آهن با اشاره به اینکه این تیم در بازی امروز تنها محمد عباس‌زاده و ابراهیم کریمی را در اختیار ندارد، تصریح کرد: خوشبختانه سایر بازیکنان در شرایط بسیار خوبی هستند و امیدوارم بتوانیم با ارائه یک بازی خوب پرسپولیس را مغلوب کنیم و در لیگ برتر ماندنی شویم.
وی در پایان صحبت‌هایش گفت: نمی‌توانم نتیجه این دیدار را پیش‌بینی کنم اما بدون شک پرسپولیسی‌ها به دنبال یک پیروزی پرگل مقابل ما هستند و همین مسئله کار را برای ما راحت‌تر خواهد کرد.

میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک