کد خبر 156332
۱۳۹۵/۰۲/۲۷ ۱۲:۱۶
رضا درویش :

با دایی سلام علیک داشتیم نه مذاکره/ هفته آینده مربی معرفی میشود

ساعت24-مدیرعامل جدید باشگاه سایپا با بیان اینکه مذاکره با گزینه های سرمربیگری نارنجی پوشان آغاز شده است، گفت: با علی دایی سلام و علیک داشتیم ولی مذاکره ای صورت نگرفته است.
رضا درویش در خصوص شایعه توافق اولیه باشگاه سایپا با علی دایی عنوان کرد: ما با علی دایی سلام و علیک داشتیم نه مذاکره. آقای دایی به ما لطف داشت و تبریک گفت. خیلی دیگر از مربیان هم این کار را کردند که واقعا از همه این عزیزان سپاسگزارم. این را هم بگویم که علی دایی تا دو روز قبل بالای سر تیم خود بود و چگونه می شد با وی مذاکره کرد.

وی درباره آخرین وضعیت انتخاب مربی جدید نارنجی پوشان گفت: هنوز اتفاق خاصی رخ نداده است. هیات مدیره روی چهار گزینه به جمع بندی رسیده که مذاکرات با آنها شروع شده است ولی تصمیمی گرفته نشد. تا هفته آینده صبر کنید و احتمالا هفته آینده سرمربی جدید سایپا معرفی می شود.

مدیرعامل باشگاه سایپا در خصوص حسین فرکی نیز خاطرنشان کرد: آقای فرکی جزو گزینه های ما نبودند و مذاکره ای با ایشان نداشتیم. در هر صورت مربی ما ایرانی خواهد بود و با دقت لازم این انتخاب صورت می گیرد.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک