ارتش مصر: قطعات هواپیمای ساقط شده پیدا شد
تیمی متشکل از سه بازرس فرانسوی به همراه یک کارشناس فنی شرکت هواپیمایی ایرباس برای کمک به تحقیقات مربوط به سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی"ایجیپت ایر" در نخستین ساعات امروز جمعه۲۰ مه (۳۱ اردیبهشت) وارد قاهره، پایتخت مصر شدهاند.
روز گذشته، پنج شنبه ۱۹ مه (۳۰ اردیبهشت)، پرواز شماره ام اس ۸۰۴ که با ۶۶ مسافر و خدمه از پاریس به مقصد قاهره در حرکت بود، در شانزده کیلومتری داخل حریم هوایی مصر از صفحه رادار ناپدید شد.
خانواده های قربانیان این سانحه هوایی برای مطلع شدن از آخرین خبرها در فرودگاه قاهره تجمع کرده اند.
در همین حال مقامات فرانسوی تحقیقاتی را در این مورد که آیا علت سقوط این هواپیما ناشی از نقض تمهیدات امنیتی در فرودگاه پاریس بوده، آغاز کرده اند.
پرواز پاریس به قاهره معمولا کمی بیش از چهار ساعت طول میکشد و قرار بود این هواپیما حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از وقوع سانحه در فرودگاه قاهره به زمین بنشیند.
در اکتبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۵)، یک هواپیمای مسافربری روسی با ۲۲۴ مسافر و سرنشین اندکی پس از برخاستن از فرودگاه قاهره در بازگشت به روسیه، سقوط کرد. بعدا مقامات روسیه و مصر تایید کردند که علت سقوط این هواپیما، انفجار بمبی بوده که گروه تروریستی داعش، در هواپیماجاسازی کرده بودند.
مقام آمریکایی: سقوط هواپیما خرابکاری بود
جمیز وولسی، مدیر پیشین سازمان جاسوسی آمریکا، سی آی ای مدعی شد علت سقوط هواپیمای مصری خرابکاری است.
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: اجساد شش نفر در سواحل شمال غرب مصر یافت شده که احتمالا متعلق به سرنشینان هواپیمای مصری هستند.
در همین حال قاهره کشف بقایای انسانی در محل ناپدید شدن هواپیمای مصری را تایید کرد.
خبرگزاری رسمی سوئیس «ATS»، مصر یافتن بقایای اجساد شماری از سرنشینان هواپیمایی را که چهارشنبه شب در مسیر پاریس قاهره ناپدید شده است، تایید کرد.
وزارت هواپیمایی کشوری مصر روز جمعه اعلام کرد ارتش این کشور در محل ناپدید شدن هواپیمای «اماس804» بقایای انسانی کشف کرده است.
وزارت هواپیمایی کشوری مصر در بیانیه خود تاکید کرد: «نیروی دریایی مصر بخش های دیگری از هواپیما مانند صندلی، وسایل متعلق به مسافران و همچنین بقایایی از اجساد مسافران را کشف کرد».
پیشتر، ارتش مصر از کشف بقایایی از هواپیما ایرباس شرکت «اجیپت ایر» در 290 کیلومتری شمال اسکندریه خبر داده بود.
گفتنی است شبکه سی ان ان نیز اعلام کرد، جمیز وولسی، مدیر پیشین سازمان جاسوسی آمریکا، سی آی ای مدعی شده است علت سقوط هواپیمای مصری خرابکاری است.
وولسی همچنین ادعا کرد این حادثه نمی تواند بدون همراهی کارکنان هواپیمایی مصر ( اجیپت ایر) اتفاق افتاده