نعمت زاده بازهم دست به دامن بانکها شد
وی گفت: درون زایی، برون نگری، توجه به اقتصاد دانش بنیان، توجه به توسعه صادرات غیر نفتی، ایجاد تسهیلات، افزایش تولید، افزایش اشتغال، افزایش بهرهوری و کاهش شدت مصرف انرژی مواردی از سیاست اقتصاد مقاومتی است که تولیدکنندگان با آن مواجه هستند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشور به کار و تلاش نیاز دارد و باید با پرهیز از شوخی گرفتن مسائل، مصمم و جدی به سمت رفع مشکلات حرکت کرد.
نعمت زاده افزود: همه افراد وظیفه دارند که کشور را به سمت صنعتی شدن سوق دهند و تا زمانی که کشور صنعتی نشود نمی توان مشکلات اقتصادی را برطرف کرد.
وی گفت: کل جامعه از دانشگاه تا بازار باید در خدمت تولید و صنعت باشد.
نعمت زاده تأکید کرد: برای رفع مشکلات همه باید دست به دست هم بدهند و برای رونق اقتصادی کشور از کالاهای تولید داخل استفاده کنند هرچند در برخی موارد چند درصد از کیفیت آن کمتر باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: امروز فضای کشور به سمت کسب و کار و رفع مشکلات تولید کنندگان حرکت می کند و رئیس جمهور و هیأت دولت تلاش دارند تا دغدغه های کشور را برطرف کنند..
میزان