کد خبر 177717
۱۳۹۵/۰۵/۰۱ ۱۰:۵۷

ادامه جنگ استقلال و پرسپولیس بر سر یک بازیکن

بحث حضور مدافع سابق پرسپولیس در استقلال همچنان داغ است و باید دید تکلیف شکایت قرمزپوشان به کجا می رسد.
استقلال و پرسپولیس از ابتدای فصل نقل و انتقالات در خصوص بحث های مختلف با یکدیگر مشکل کرده اند و آخرین بحث ها نیز بر سر زمین شماره 2 آزادی برای تمرین کردن است.

با این حال همچنان شکایت و شکایت کشی بر سر یک بازیکن ادامه دارد و پرسپولیسی ها دست بردار بازیکن جدید استقلال نیستند. محمدحسین کنعانی زادگان که گفته می شد با پرسپولیس قرارداد دارد، به یک باره به سمت استقلال چرخید و الان یک ماهی از حضورش در این تیم می گذرد. پرسپولیس شکایت خود را از این بازیکن به کمیته انضباطی ارائه کرده و مشخص نیست که چرا تاکنون رای مربوطه صادر نشده است.

باید دید در نهایت برنده جنگ استقلال و پرسپولیس بر سر کنعانی زادگان چه تیمی خواهد بود و آیا سرخپوشان موفق به محروم کردن مدافع استقلال در همین ابتدای فصل می شوند یا خیر.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک