کد خبر 182331
۱۳۹۵/۰۵/۱۵ ۱۲:۵۲

پرسپولیس گلر اوکراینی را دیپورت کرد

ساعت 24- اولگ بیلیک دروازه‌بان 18 ساله مدنظر پرسپولیس که چند روزی است در تمرینات این تیم حضور یافته نتوانست نظر برانکو را جلب کند.
پرسپولیسی‌ها که بعد از جدایی الکساندر لوبانوف و بازگشت این دروازه‌بان ملی‌پوش به ازبکستان به دنبال جذب دروازه‌بانی جانشین علیرضا بیرانوند هستند، این گلر 18 ساله را به تهران فراخواندند که عملکرد او در تمرینات اخیر نتوانسته نظر برانکو ایوانکوویچ و خصوصا ایگور پانادیچ را برای عقد قرارداد جلب کند و او به زودی تهران را ترک خواهد کرد.


اولگ بیلیک که تجربه چندانی در سطح حرفه‌ای در کارنامه‌اش ندارد، طی روزهای اخیر با علیرضا بیرانوند و درویش‌وند به تمرین پرداخته و با این حال گفته می‌شود او به زودی تهران را ترک خواهد کرد و سرخ‌ها گزینه دیگری را برای حضور در جمع دروازه‌بانان این تیم زیرنظر خواهند گرفت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک