کد خبر 184433
۱۳۹۵/۰۵/۲۱ ۰۶:۰۰

طعنه سنگین برانکو به استقلالی ها

ساعت 24- مدیرروابط عمومی باشگاه استقلال در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با پیکان از اظهارات سرمربی پرسپولیس در مورد این تیم حسابی دلخور بود.
ماجرا از این قرار است که در کنفرانس مطبوعاتی برانکو ایوانکوویچ که برای بازی با صبا برگزار می‌شد، خبرنگاران در پایان صحبت‌های سرمربی پرسپولیس او را دوره کردند و از این مربی باتجربه در مورد خریدهای خارجی پرحرف و حدیثش سوال کردند. برانکو که ظاهرا از صحبت در مورد این مساله تکراری کلافه شده بود به خبرنگاران گفت که چرا باید همیشه بازیکنان پرسپولیس زیر سوال بروند و چرا کسی از خریدهای میلیاردی باشگاه استقلال صحبتی نمی‌کند.

همین مساله باعث شد که محمدحسین زرندی پیش از شروع صحبت‌های منصوریان این نکات را به زبان بیاورد: برانکو در مورد خریدهای استقلال صحبت کرده است. خواهش می کنیم آقای برانکو سرمربی محترم تیم فوتبال پرسپولیس در مورد خریدهای استقلال صحبت و فرافکنی نکند. آقای برانکو حواس‌شان به تیم خودش باشد بهتر است چرا که قراردادهای بازیکنان استقلال شفاف است. ایشان حق ندارد در مورد تیم ما صحبت کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک