وی با بیان اینکه رفتار این افراد شک ماموران را برانگیخت، ادامه داد: ماموران به سمت این افراد رفته و از آنان سوالاتی در خصوص اقداماتشان پرسیدند که با پاسخ های ضد و نقیض از سوی آنان روبرو شدند.
رییس کلانتری 165 لواسانات با بیان اینکه ماموران دو مرد را به همراه خودرو به کلانتری منتقل کردند، اظهار کرد: با انتقال متهمان به کلانتری آنان تحت بازجویی قرار گرفته و گرچه ابتدا با بیان اظهارات ضد و نقیض سعی داشتند خود را بیگناه جلوه دهند اما در بررسی ها و تحقیقات تکمیلی هر دو متهم به سرقت آهن آلات و تجهیزات صنعتی از یک کارگاه واقع در یکی از مناطق تهران اعتراف کردند.
به گفته وی سارقان قصد داشتند تا اموال و تجهیزات مسروقه را در لواسان به مالخر اموال مسروقه بفروشند که دستگیر شدند.
قدیمی با بیان اینکه با اعتراف متهمان تجهیزات مسروقه به مالکانشان باز پس داده شد، گفت: هر دو متهم پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم و سیر مراحل تحقیقات پیرامون جرایم احتمالی دیگر به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند.
ایسنا