کد خبر 193179
۱۳۹۵/۰۶/۱۳ ۱۵:۱۱

آغاز تظاهرات‌های ضد دولتی در پاکستان

ساعت24- همزمان با حزب تحریک انصاف،‌ حزب تحریک عوامی به سرپرستی طاهرالقادری تظاهرات ضد دولتی خود را در شهر راولپندی نزدیک اسلام‌آباد پایتخت پاکستان آغاز کرده‌اند.
آغاز تظاهرات‌های ضد دولتی در پاکستان
همزمان با حزب تحریک انصاف پاکستان،‌ حزب تحریک عوامی به سرپرستی طاهر القادری نیز تظاهرات ضد دولتی خود را در شهر راولپندی نزدیک اسلام‌آباد آغاز کردند.

طرفداران عمران‌خان بسیار کند به راهپیمایی خود ادامه می‌دهند و سعی دارند ساختمان مجلس پنجاب را محاصره کنند.

پیش‌بینی می‌شود راهپیمایی حزب تحریک انصاف تا ساعت 11 شب یا بیشتر ادامه داشته باشد.

چون نیروهای امنیتی اطراف مجلس را با کانتینر مسدود کرده‌اند درگیری معترضان با نیروهای امنیتی اجتناب ناپذیر است.

عمران‌خان در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که به اعضای حزب گفته از خشونت پرهیز کنند و تا جایی که می‌توانند به صورت مسالمت‌آمیز به حرکت خود به سمت پارلمان پنجاب ادامه دهند.

فساد مالی دولت بعد از افشا شدن اسناد پانامالیکس و تقلب در انتخابات بهانه اصلی اعضای حزب تحریک انصاف برای تظاهرات ضد دولتی است.

حزب تحریک عوامی نیز کشته شدن اعضای این حزب در حادثه مادل تاون را بهانه اعتصاب علیه دولت قرار داده است.

برخی کارشناسان بر این باورند که ارتش از تظاهرات‌های ضد دولتی در پاکستان حمایت می‌کند.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک