کد خبر 214347
۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۰۷:۰۷

برابر سوریه اگر غفلت کنیم، پیروز نخواهیم شد

مدافع اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: اگر مقابل سوریه غفلت کرده و با غرور بازی کنیم، پیروز نخواهیم شد.
مهدی‌ هاشمی‌نسب امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: تیم ملی ما شرایط بسیار خوبی در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2018 دارد و در حال حاضر با اقتدار و کسب 10 امتیاز از چهار مسابقه به صدر جدول گروه تکیه زده است.

وی افزود: اگر مقابل تیم ملی چین نیز اندکی خوش‌شانس‌تر بودیم و هجومی بازی می‌کردیم، به طور قطع سه امتیاز کامل این بازی را نیز به نام خود ثبت کرده بودیم.

عضو تیم فوتبال ستارگان استان البرز تصریح کرد: ما باید پنجمین و آخرین مسابقه از دو رفت را برابر سوریه برگزار کنیم و در روی کاغذ همه تیم ملی ایران را پیروز این میدان می‌دانند.

هاشمی‌نسب گفت: به طور قطع با توجه به توانمندی کادر فنی و قدرت بالای بازیکنان ایران، ما در این مسابقه برتر از حریف خواهیم بود و پیروزی دور از دسترس نیست.

وی بیان داشت: اما اگر در این دیدار با غرور به میدان رفته و غفلت کنیم، به طور قطع با مشکل روبه‌رو می‌شویم و سوریه به هدف خود دست پیدا خواهد کرد.

مدافع اسبق سرخابی‌های پایتخت افزود: سوریه در این مسابقات برابر کره‌جنوبی به تساوی رسیده و تیم چین را هم در خانه حریف شکست داده است.

هاشمی‌نسب ادامه داد: از سوی دیگر در خانه قطر و ازبکستان هم تنها با یک گل شکست‌خورده و این آمار نشان می‌دهد که آنها تیم ضعیف و از پیش بازنده‌ای نیستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از نبود بازی‌های تدارکاتی مناسب برای تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: کارلوس کی‌روش حق دارد که از عدم برگزاری دیدارهای تدارکاتی با تیم‌های قدرتمند و صاحب سبک در فوتبال انتقاد داشته باشد.

مدافع اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: مربی هر تیمی به دنبال کسب پیروزی و بهترین نتایج است و به طور طبیعی دوست دارد که امکانات مناسب برای رسیدن به این هدف در اختیار وی قرار داشته باشد.

هاشمی‌نسب در پایان گفت: بنابراین همه مسؤولان فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش باید تلاش کنند تا دیدارهای تدارکاتی و اردوهای مناسبی را برای تیم ملی فراهم کنند تا ما با قدرت به جام جهانی صعود کرده و در روسیه از اعتبار فوتبال ایران دفاع کنیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک