کد خبر 215955
۱۳۹۵/۰۸/۲۹ ۱۱:۴۲

تذکر جدی برانکو به دو بازیکن و جلوگیری از ورود سه خانم!

ساعت24-تمرین امروز پرسپولیس پس از مدت ها در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد.
بازیکنان پرسپولیس تمرینات خود را پس از مدت ها در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کردند.

*کیفیت زمین محل تمرین سرخپوشان بسیار مطلوب شده بود.

* مجموعه تورهایی در ضلع شمالی و جنوبی ورزشگاه زده بودند تا از بیرون رفتن توپ ها از مجموعه جلوگیری شود.

*بازیکنان نیم ساعت قبل از شروع تمرین در محل تمرین حاضر بودند.

علیرضا بیرانوند با اجازه کادر فنی در تمرین غایب بود و از روز دوشنبه تمرینات خود را با تیم آغاز خواهد کرد.

*تمرینات سرخپوشان از ساعت 10:30 شروع شد.

*ابتدا بازیکنان به مدت 30 دقیقه در سالن مجموعه رفتند و تمرینات بدنسازی خود را زیرنظر مارکو انجام دادند.

*همزمان با تمرینات بدنسازی برانکو داخل زمین بود تا از کیفیت زمین جویا شود و مقدمات تمرین تاکتیکی بازیکنان را فراهم کند.

*خوردبین سرپرست تیم با تاخیر چند دقیقه در زمین حاضر شد و صحبت های کوتاهی با کمال کامیابی نیا و حسین ماهینی داشت.

*مدت بدنسازی سرخپوشان به مدت 30 دقیقه بود و بازیکنان از ساعت 11 تمرینات خود را در زمین آغاز کردند.

*علی علیپور مهاجم تیم پرسپولیس مشکلی نداشت و پا به پای بقیه بازیکنان تمرین کرد.

بازیکنان چند دقیقه ای پس از ورود به داخل زمین به تمرینات سرعتی و هوازی پرداختند.

*پس از این بخش سیدجلال حسینی و محسن ربیع خواه از تیم جدا شدند و زیر نظر مارکو به تمرینات اختصاصی، دویدن و کار با توپ پرداختند.

*علی اکبر طاهری سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس اواسط تمرین به همراه ترکاشوند که برخی ها مدعی بودند او دیگر قصد آمدن به ایران را ندارد و در امارات مانده است در تمرین حاضر شد.

*رادشوویچ و ابوالفضل درویش وند دروازه بانان سرخپوشان تمرینات را زیر نظر پانادیچ انجام دادند و پانادیچ بارها نکات لازم را به آنها گوشزد می کرد.

*پس از چند دقیقه که از شروع تمرین گذشته بود بازیکنان پس از استراحت کوتاه محمد انصاری و احمد نورالهی با کمی تاخیر رسیدند و با تذکر جدی برانکو مواجه شدند.

*بازیکنان در سه گروه به حفظ توپ و آقاوسط پرداختند.

*نکته جالب اینکه کریم باقری با بازیکنان جوان مثل رضا کرملاچعب، حمید طاهرخانی به تمرینات اختصاصی پرداخت.

*مصدومیت جزئی احسان الوان زاده دیده شد که پس از مداوا به تمرین بازگشت.

*بازیکنان در دو گروه به حفظ توپ و پرسینگ پرداختند.

*هوادار حدود 50 نفر در ورزشگاه حاضر بودند. زمانی که سرخپوشان در حال انجام تمرینات بدنسازی بودند آنها به داخل ورزشگاه نیامدند و پس از شروع کارهای تاکتیکی آنها به ورزشگاه رفتند.

*دو، سه هوادار خانم جلو درب مجموعه حضور داشتند و زمانی که قصد داشتند که به داخل مجموعه بروند و به آنها اجازه ورود داده نشد.

اخبار پرسپولیس

اخبار استقلال

کاپ

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک