کد خبر 216922
۱۳۹۵/۰۹/۰۲ ۱۵:۴۲

وقوع سونامی کوچک بعد از زلزله فوکوشیما

ساعت24-بعد از زلزله 7 ریشتری در فوکوشیمای ژاپن و ترس سونامی، هواشناسی این کشور از وقوع سونامی‌های کوچک خبر داد.
وقوع سونامی کوچک بعد از زلزله فوکوشیما
بعد از آنکه زلزله‌ای به بزرگی 7.3 در مقیاس ریشتر فوکوشیمای ژاپن را لرزاند، سونامی‌های کوچکی روی داد.

روزنامه تلگراف نوشت، سونامی کوچکی به ارتفاع 90 سانتیمتر در فوکوشیما و سونامی دیگری به ارتفاع 1.4 متر در سندای، به وقوع پیوستند.

بعد از وقوع زلزله بامداد سه‌شنبه (امروز)، ابتدا مقامات هواشناسی ژاپن هشدار سونامی به ارتفاع 3 متر دادند اما چندین ساعت بعد از وقوع زلزله، هواشناسی ژاپن گفت انتظار سونامی وجود ندارد اما احتمال تغییراتی در شرایط جزر و مد دریایی وجود دارد.

عمق زلزله بامداد سه‌شنبه 10 متر گزارش شده است و با وجود اعلام زلزله 7.3 ریشتری در ابتدای وقوع حادثه، مرکز لرزه‌نگاری ژاپن بعدا این زلزله را 6.9 ریشتری اعلام کرد.

سال 2011 زلزله‌ای به بزرگی 9 ریشتر فوکوشیما را لرزاند و در پی آن سونامی وحشتناکی روی داد که جان 18 هزار نفر را در فوکوشیما گرفت و باعث نشت مواد نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما شده بود.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک