کد خبر 218859
۱۳۹۵/۰۹/۰۹ ۱۸:۳۴

آمادگی رئیس جمهور کره‌جنوبی برای کناره‌گیری از قدرت

ساعت 24- رئیس جمهور کره جنوبی آمادگی خود مبنی بر کناره‌گیری از قدرت را اعلام کرد.
آمادگی رئیس جمهور کره‌جنوبی برای کناره‌گیری از قدرت
به گزارش آسوشیتدپرس، "پارک گون هه" رئیس جمهوری کره جنوبی اعلام کرد که حاضر است از قدرت کناره گیری کند و از پارلمان این کشور خواست تا راهی برای این مساله پیدا کند.

خانم پارک گفته است که سرنوشت خود را به پارلمان می‌سپارد. وی پیش تر با وجود اعتراضهای گسترده، از استعفا خودداری کرده بود.

مخالفان رییس جمهوری می‌گویند، او کناره‌گیری خود از قدرت را به پارلمان واگذار کرده تا از استیضاح خود جلوگیری کند.

خانم پارک گفت: « مطابق قانون زمانی از قدرت کناره‌گیری می‌کنم که راهی برای انتقال قدرت به روش باثبات و پایدار وجود داشته باشد تا هرج و مرج در کشور به حداقل برسد.»

مقامهای قضایی در کره جنوبی بر این باورند که رئیس جمهوری در پرونده فساد مالی و سیاسی مربوط به "چوی سون سیل" از دوستان بسیار نزدیکش دخیل بوده است. وی هرگونه همکاری در این پرونده را تکذیب کرده و از قطع رابطه خود با چوی سون سیل خبر داده است.

وی تا کنون دوبار از مردم کشورش عذرخواهی کرده اما مخالفان همچنان خواهان استعفای او هستند.

اعلام این خبر طی پنج هفته گذشته موجی از اعتراضهای گسترده علیه رئیس جمهوری کره جنوبی را در پی داشته است.

منبع: ایلنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک