کد خبر 220327
۱۳۹۵/۰۹/۱۵ ۱۵:۳۴

بازشماری آراء در میشیگان با دستور دادگاه فدرال آمریکا

ساعت 24- یکی از قضات دادگاه فدرال آمریکا با بازشماری آرای انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ایالت میشیگان موافقت کرد.
به گزارش رویترز، «مارک گلداسمیت» یک قاضی فدرال آمریکا دستور داد بازشماری آرای انتخابات ریاست جمهوری در ایالت میشیگان ظهر امروز (دوشنبه) آغاز شود.

پس از پیروزی «دونالد ترامپ» در سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین که به طور سنتی به دموکرات‌ها رای می‌دهند، پرونده‌های حقوقی در این باره تشکیل شد. ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۸ نوامبر (۱۸ آبان ماه) در رقابتی نزدیک، «هیلاری کلینتون»، رقیب دموکرات خود را شکست داد.

«جیل استین»، نامزد حزب سبز در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواستار شمارش آرا در سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین شده بود اما روز گذشته از دادخواست برای بازشماری آرای ایالت پنسیلوانیا منصرف شده و اعلام کرد که شکایت خود را در دادگاه فدرال پیگیری خواهد کرد.

طبق قانون، ضرب الاجل تعیین شده برای کامل شدن فرایند بازشماری آرا در ایالت‌های مختلف، ۱۳ دسامبر (۲۳ آذر) است.

ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک