سرمربی سپاهان: برد این بازی را تقدیم محرم نویدکیا می کنم
ویسی با اشاره به بازی شجاعانه بازیکنان خود خاطر نشان کرد: ما مقابل بهترین تیم لیگ برتر بازی کردیم و این پیروزی برای من خوشایند تر است.
وی گفت: دوندگی بازیکنانم بهتر از تیم تراکتور بود و از فضای خالی که ایران پوریان برای گل زدن برای ما ایجاد می کرد نهایت استفاده را بردیم.
سرمربی سپاهان در مورد زمین خوردن بازیکانش اظهار کرد: من در تیمی که باشم اجازه نمی دهم وقت کشی بشود و این زمین خوردن ها طبیعی بوده و در روند بازی اتفاق می افتاد.
وی در مورد هواداران تراکتور سازی افزود: لیاقت این تماشاگران ورزشگاه یادگار امام (ره) می باشد تا با حضور یکرنگ خود تیم محبوب خودشان را تشویق کنند.
تیم سپاهان در هفته چهاردهم فوتبال لیگ برتر با 21 امتیاز در رده هشتم لیگ برتر جایگاه خود را تثبیت کرد و تیم تراکتور سازی با 27 امتیاز در رده دوم باقی ماند.