احداث اولین مرکز روان درمانی دختران آسیب دیده
وی گفت: خیرین آمادگی، قول مساعدت و همکاری لازم را جهت احداث این مرکز با برآورد هزینه ای حدود 4 میلیارد تومان و خرید یک مرکز جهت نگهداری کودکان معتاد اعلام و مساعدت خود را در راستای اشتغال زایی در این مراکز با امکاناتی جهت الیاف بافی ،قالی بافی و ... جهت زنان سرپرست خانوار مطرح کردند.
مریم بهجتی مشاورشهردار منطقه یک در امور بانوان نیز افزود: آماده سازی زیر ساختها در حوزه آسیبهای اجتماعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است ومراکزی در سطح منطقه باید ایجاد شود که بتوان این افراد را در آنجا حمایت کرده و برای آنها اشتغال ایجاد نمود تا از آسیبهای جدی تر جلوگیری شود.
مدیر کل مشارکتهای اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز که در این جلسه حضور داشت ، اقدامات شهرداری در حوزه آسیب و خدمات اجتماعی را مناسب توصیف کرد و در جهت پیشگیری و درمان با توجه به پتانسیل های وزارت بهداشت آمادگی خود را اعلام نمود.
فارس