توضیحات میرتاجالدینی درباره سفرش به نیویورک
سال 88 برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، به عنوان نماینده مجلس و مطابق روال سالهای دیگر، همراه رئیسجمهور و تیم همراه به نیویورک رفته بودیم.
مثل تیم همراهان (معاونان، خبرنگاران و دست اندرکاران) ما هم در پرواز بودیم، بنابراین هزینهای به دولت تحمیل نشد.
گزارش این سفر و برنامههایی که داشتیم را همان سال برای اطلاع ملت عزیز منتشر نمودم. عکس منتشر شده نیز مربوط به همان ایام و در مقابل محل اقامت است و متن خبر در زیر عکس دروغ و ساخته و پرداخته دشمنان است و اما این خبر دروغ که توسط ضدانقلاب خارجنشین ساخته و پرداخته شده، اگر به متن انگلیسی دقت شود ادبیات ضدانقلابی در آن مشهود است.
از دشمن انتظاری جز این نیست، ولی دوستان داخلی چرا؟ متاسفانه این شایعه دشمن را تعدادی از کانالها و رسانههای داخلی، عامدانه یا از روی غفلت منتشر کردهاند! علیرغم میل باطنیام اما برای مقابله با بداخلاقی سیاسی و ممانعت از رواج تهمت در جامعه، از مدیران سایتها و کانالها به عنوان نشر اکاذیب و تهمت شکایت میکنم.
میرتاجالدینی
تسنیم