کد خبر 242597
۱۳۹۵/۱۲/۰۳ ۱۴:۲۲

لغو دیدار با مفتی لبنان به دلیل خودداری از حجاب /ماری لوپن:سلام من را به مفتی برسانید اما من سرم را نمی پوشانم!

ساعت24-ماری لوپن رهبر حزب جبهه ملی (راست افراطی) به دلیل خودداری از گذاشتن حجاب، از دیدار با مفتی (روحانی ارشد) این کشور منصرف شد.
class="subtitle" style="margin-bottom: 10px;">ماری لوپن به خبرنگاران گفت: می توانید سلام من را به مفتی برسانید اما من سرم را نمی پوشانم.

به گزارش رویترز، ماری لوپن که در سفر لبنان به سر می برد قرار بود امروز سه شنبه با مفتی (روحانی ارشد) این کشور دیدار کند اما به دلیل مخالفت با گذاشتن حجاب به هنگام دیدار، از انجام این دیدار منصرف شد.

لوپن به خبرنگاران گفت: می توانید سلام من را به مفتی برسانید اما من سرم را نمی پوشانم.
دفتر رسانه ای مفتی لبنان هم گفت که دستیاران لوپن از قبل اطلاع داشتند که او به هنگام دیدار باید حجاب داشته باشد.

لغو دیدار با مفتی لبنان به دلیل خودداری از حجاب

لوپن در راستای افزایش فرصت ها برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آتی فرانسه، به لبنان سفر کرده است.

نظرسنجی ها نشان می دهد که لوپن کاندیدای حزب جبهه ملی فرانسه در نخستین مرحله از انتخابات آینده ریاست جمهوری بیشترین رای را کسب خواهد کرد اما در مرحله دوم شکست خواهد خورد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک