کد خبر 248698
۱۳۹۵/۱۲/۲۵ ۲۳:۵۹

انتقاد تند ترامپ از خبرنگار شبکه «اِن بی سی»

ساعت 24- دونالد ترامپ با انتشار پیامی توئیتری نسبت به رسانه های منتقد واکنش تندی نشان داد.
انتقاد تند ترامپ از خبرنگار شبکه «اِن بی سی»
style="text-align:justify">به گزارش روزنامه لس آنجلس تایمز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با انتشار پیامی توئیتری از گزارشگر افشاء کننده پرونده مالیاتی اش در سال 2005 انتقاد کرد.

ترامپ در پیام خود نوشت: "آیا کسی است واقعاً باور کند که گزارشگری که هیچ فردی تاکنون حتی نامی از وی را نشنیده است؛ بتواند به سراغ ایمیل خود رفته و اظهارنامه مالیاتی من را پیدا کند. خبرهای «اِن بی سی نیوز» اخبار جعلی هستند."

این اطلاعات که ساعاتی پیش در قالب دو صفحه اظهارنامه مالیاتی از سوی شبکه تلویزیونی «ان بی سی» افشا شد، خشم کاخ سفید را به دنبال داشت. به گفته کاخ سفید، افشاگری درباره اظهارنامه مالیاتی ترامپ، غیر قانونی است.

با این حال به نظر می رسد رئیس جمهوری آمریکا از بابت بیش از ۱۵۰ میلیون دلار درآمدی که سال ۲۰۰۵ عایدش شده، 25 در صد آن را معادل 38 میلیون دلار به صورت مالیات پرداخت کرده است؛ اما این میزان پرداخت از نرخ ۲۷.۴ درصدی که برای مالیات دهندگان مرفه در نظر گرفته شده، کمتر است که همین مقدار ناچیز مهم تلقی می شود.

العالم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک