کد خبر 259855
۱۳۹۶/۰۲/۱۶ ۲۱:۲۲

امکان ریزش همچنان در تونل معدن وجود دارد

ساعت 24- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: از تونل فرعی فعالیت‎هایی در حال انجام است که امیدواریم بتوانیم با رسیدن به تونل اصلی، تا فردا خبرهای خوبی به مردم بدهیم.
امکان ریزش همچنان در تونل معدن وجود دارد
style="text-align:justify">حسینقلی قوانلو عصر امروز در بازدید از محل حادثه معدن زمستان یورت آزادشهر اظهار داشت: امروز در راستای افزایش سرعت امدادرسانی تجهیزات جدید ارسال شده است.

وی تصریح کرد: از معدن البرز شرقی واگن‎هایی را تهیه کردیم تا کار خاک‌برداری به سرعت افزایش یابد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان افرود: همچنین از تونل فرعی نیز فعالیت‎هایی در حال انجام است تا بتوانیم با رسیدن به تونل اصلی تا فردا خبرهای خوبی به مردم بدهیم.

قوانلو تاکید کرد: امکان ریزش هنوز در معدن وجود دارد و باید طوری عمل کنیم که این ریزش‎ها به حداقل برسد.

وی افزود: از تونل شماره 2 روزنه‎ای ایجاد کردیم که اگر امیدواریم به تونل اصلی و پشت آوار برسد که با آن می‎توانیم به قسمت‎های انتهای تونل دسترسی پیدا کنیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان درباره قصور و علل این حادثه گفت: در حال حاضر باید به فکر امداد و نجات باشیم و پس از پایان کار عملیات امدادرسانی باید همه جوانب کار و علت حادثه مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد تا بتوانیم براساس آن تصمیم درستی را اتخاذ کنیم.

حادثه انفجار معدن زغال سنگ آزادشهر که ظهر چهارشنبه رخ داد به محبوس شدن حدود 35 نفر از کارگران منجر شد که تاکنون 22جنازه از اعماق زمین خارج شده و 4 جنازه نیز شناسائی شده است.

معدن زغال سنگ زمستان یورت آزادشهر در نزدیک روستایی به همین نام در شرق گرگان مرکز استان گلستان قرار دارد.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک