کد خبر 259955
۱۳۹۶/۰۲/۱۷ ۰۹:۴۱

نعمت‌زاده: بعد از برجام ۵/۵ میلیارد دلار در کشور سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته است

ساعت24-وزیر صنعت، معادن و تجارت گفت: سال گذشته شاهد ۵/۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی بودیم که در سایه برجام اتفاق افتاد.
نعمت‌زاده:
بعد از برجام ۵/۵ میلیارد دلار در کشور سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته است
محمدرضا نعمت‌زاده درباره سرمایه‌گذاری بخش خارجی در کشور گفت: طبق آمار وزارت اقتصاد و دارایی که یک هیات عالی بر سرمایه‌گذاری خارجی نظارت دارد سال ۹۵ ما در حوزه سرمایه گذاری خارجی دستاور خوبی داشتیم.

او ادامه داد: بر اساس آمارهای دریافتی از این وزارت خانه ۵/۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در کشور به واسطه برجام اتفاق افتاده است.

وزیر صنعت، معادن و تجارت خاطرنشان کرد: این سرمایه گذاری بستگی به مدت زمانی دارد که یک پروژه به انتها می‌رسد. مثلا برخی از پروژه‌ها نیاز به یک مدت زمان ۲ الی ۳ سال دارد و برخی از پروژه‌ها که وسعت کوچک‌تری دارد و تعداد آن ها به ۲۰ مورد رسیده باعث می‌شود رقم این سرمایه گذاری شناور باشد.

او تاکید کرد: تمامی این سرمایه گذاری‌ها در سایه برجام رخ داده است.

ایلنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک