کد خبر 274987
۱۳۹۶/۰۴/۱۳ ۲۰:۵۳

اجرای حکم شلاق یک مجرم ملایری در ملاء‌عام

ساعت 24- دادستان شهرستان ملایر با اشاره به اجرای حکم شلاق یک مجرم در ملاءعام در خیابان خیام ملایر گفت: متاسفانه سال گذشته در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) این فرد مرتکب آزار و اذیت جنسی یک خانم شده بود.
div class="item-body content-full-news">

عباس نجفی اظهار کرد: این مجرم با هویت معلوم حدودا ۳۰ ساله، سال گذشته بعد از ظهر روز شهادت امام جعفر صادق (ع) از خلوتی خیابان قائم‌مقام سوءاستفاده کرده و خانمی را که دارای یک گالری بوده، تعقیب کرده است. سپس به عنوان خریدار وارد مغازه شده و با سوءاستفاده از خلوتی فضا و با تهدید چاقو، این خانم را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده و سپس متواری شده است.

وی با بیان اینکه بعد از تعقیب و گریز و بررسی‌های کارشناسانه فراوان این مجرم شناسایی و دستگیر شد، ادامه داد: در دادسرای عمومی ملایر کیفرخواست صادر و به دادگاه کیفری ارسال شد و در نهایت در دادگاه تجدیدنظر همدان احکام مربوط به این مجرم صادر شد.

دادستان ملایر خاطرنشان کرد: این مجرم محکوم به ۲ سال حبس تعزیری، اجرای ۷۴ ضربه شلاق در ملاءعام و ۲ سال تبعید به یکی از شهرستان‌های شرقی کشور است.

نجفی با بیان اینکه حکم شلاق در ملاءعام این مجرم عصر دوشنبه ۱۲ تیرماه اجرایی شد، به همه افرادی که افکار شوم در سر دارند هشدار داد: قوه قضائیه و نیروی انتظامی با هوشیاری کامل خاطیان و مجرمان را شناسایی می‌کند و به سزای عمل خود می‌رساند.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک