کد خبر 27617
۱۳۹۳/۰۷/۰۸ ۱۱:۳۱
رییس شورای رقابت خبر داد

جمع آوری اطلاعات برای رانت 650 میلیون یورویی

سایت خبری تحلیلی ساعت24- رئیس شورای رقابت با اعلام اینکه هم اکنون در حال جمع آوری اطلاعات برای بررسی پرونده رانت ۶۵۰ میلیون یورویی هستیم،گفت: به محض دریافت اطلاعات جلسه بررسی پرونده در شورا آغاز و نتایج نهایی خود را اعلام خواهیم کرد.
رضا شیوا در رابطه با آخرین وضعیت بررسی پرونده رانت ۶۵۰ میلیون یورویی در شورای رقابت، اظهار داشت: در حال حاضر این شورا مشغول جمع آوری اطلاعات برای بررسی و صدور حکم نهایی پرونده رانت ۶۵۰ میلیون یورویی است.

به گزارش ساعت 24 به نقل از تسنیم ،وی با بیان اینکه پیش از این دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور این موضوع را بررسی و نظرات خود را اعلام کرده اند، افزود: این بخش ها اطلاعات مناسبی در مورد پرونده مذکور دارند بر همین اساس شورای رقابت علاوه بر جمع آوری اطلاعات خود در صدد دریافت اطلاعات این دستگاه ها نیز هست.

شیوا اضافه کرد: به محض دریافت اطلاعات جلسه بررسی پرونده در شورا آغاز و نتایج نهایی خود را اعلام خواهیم کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک