کد خبر 276336
۱۳۹۶/۰۴/۱۹ ۱۱:۰۶

پلیس رژیم صهیونیستی دستیار نتانیاهو را بازداشت کرد

ساعت24-پلیس رژیم صهیونیستی دستیار نخست وزیر رژیم صهیونیستی را برای بازجویی در موضوع فساد مالی قرارداد نظامی بازداشت کرد.
پلیس رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) اعلام کرد 6 نفر را از جمله دستیار «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر بخاطر شریک بودن در یک پرونده فساد اقتصادی بازداشت کرد.

یکی از این مظنونین – که همگی در قرارداد خرید چندین زیردریایی هسته‌ای از آلمان دست داشتند – از مقامات سابق وزارت جنگ اسرائیل است.

به نوشته وبگاه روزنامه «هاآرتص» این 6 نفر بعنوان مظنونین به جرم‌های دریافت رشوه، کلاهبرداری، فرار مالیاتی و پولشویی در جریان قرارداد زیردریایی‌های مذکور، مورد بازجویی قرار گرفتند.

پلیس رژیم صهیونیستی مدتی است مشغول بررسی احتمال پنهان‌کاری و لابی‌گری «دیوید شیمرون» مشاور، دستیار و وکیل شخصی نتانیاهو برای سود بردن از قرارداد چندین میلیون دلاری خرید زیردریایی و کشتی‌های جنگی است.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک