کد خبر 27822
۱۳۹۳/۰۷/۰۹ ۱۲:۵۸

حوثی ها با نیروهای امنیتی یمن همکاری می کنند

جنبش حوثی ها در یمن اعلام کرد که نیروهایش در پایتخت این کشور باقی خواهند ماند و با مقام های امنیتی دولت همکاری خواهند داشت .
محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش حوثی یمن به شبکه خبری 'الجزیره' گفت که نیروهای این جنبش از شهر 'صنعا' عقب نشینی نخواهند کرد، اما با مقام های امنیتی دولت همکاری می کنند.

حوثی ها که در حدود نیمی از جمعیت یمن را تشکیل می دهد، از سال ها پیش تاکنون در اعتراض به نادیده گرفته شدن حقوق سیاسی و مدنی خود با دولت های مرکزی این کشور درگیر بوده اند .

مبارزات این گروه در سال های حکومت 'علی عبدالله صالح' که در سال ۲۰۱۲میلادی از قدرت برکنار گردید، آغاز شد.

در ماه های اخیر و به دنبال سرکوب اعتراض های مسالمت آمیز مخالفان دولت، نیروهای جنبش حوثی و دیگر گروه های مخالف دولت یمن بخش های مهم و وسیعی از پایتخت، از جمله چند پایگاه نظامی را به کنترل خود درآوردند.

هفته گذشته توافقی میان دولت و احزاب سیاسی مختلف از جمله شاخه سیاسی جنبش حوثی معروف به 'انصارالله' منعقد و قرار بر آن شد که 'عبد ربه منصور هادی' رییس جمهوری کنونی این کشور ظرف سه روز نخست وزیر جدید را تعیین کند، اما با وجود گذشت حدود یک هفته از مدت تعیین شده، این شرط هنوز محقق نشده است.
در توافقنامه مذکور همچنین آمده است که نیروهای جنبش حوثی پس از تعیین نخست وزیر جدید یمن، پایتخت را ترک کرده و به مقرهای خود در شمال این کشور عقب نشینی کنند.
ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک