کد خبر 278860
۱۳۹۶/۰۴/۲۸ ۲۱:۱۵

برخورد گرم رحمتی و فروزان در آزادی +تصاویر

ساعت 24- دروازه‌بان‌های تیم‌های استقلال و پارس جم جنوبی در زمین شماره ۲ آزادی برخورد گرمی با هم داشتند.
style="text-align:justify">پس از پایان دیدار تیم‌های پارس جنوبی جم و خونه به خونه بابل، محسن فروزان با برخی از بازیکنان استقلال از جمله خسرو حیدری، سجاد شهباززاده و مهدی رحمتی خوش و بش گرمی داشت.


استقلالی‌ها قرار بود از ساعت 18:30 تمرین خود را در زمین شماره دو آزادی برگزار کنند، اما به دلیل دیدار پارس جنوبی و خونه به خونه تمرین‌شان با تأخیر آغاز شد. در این بین، رحمتی و فروزان با هم دقایقی صحبت کردند.

حیدری وقتی فروزان را دید به او گفت ستاره‌هایت کجا هستند؟ دروازه‌بان پارس جنوبی که سابقه یک فصل حضور در استقلال را دارد، گفت که ستاره‌هایش در قلب او هستند و روزی به استقلال می‌آید و ستاره سوم را می‌گیرد. حیدری در ادامه با کنایه به دروازه‌بان پارس جنوبی گفت که چرا باز هم شکست خوردید؟!

تیم‌های استقلال و پارس جنوبی جم در اردوی ارمنستان به مصاف هم رفته بودند که این دیدار با برتری آبی‌پوشان به پایان رسید.
تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک