کد خبر 293004
۱۳۹۶/۰۶/۲۲ ۱۰:۴۳

زمان برگزاری دربی ۸۵ مشخص شد

ساعت24-رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت که دیدار پرسپولیس و استقلال تا تاریخ ۹ آبان سال جاری برگزار خواهد شد.
همانطور که از قبل اعلام شده بود، با صعود پرسپولیس به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا، دیدار این تیم با استقلال که قرار بود ۲۶ مهر برگزار شود به تعویق افتاد و قرار است سازمان لیگ پس از دیدار پرسپولیس و الهلال، حداکثر تا ۹ آبان دربی ۸۵ را برگزار کند.
مرحله چهارم جام حذفی ۴ و ۵ آبان برگزار خواهد شد و این در حالی است که پرسپولیس هنوز بازی مرحله سوم خود در جام حذفی برابر نفت طلاییه را برگزار نکرده است.
سعید فتاحی رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: با توجه به برگزاری دیدار رفت پرسپولیس و الهلال عربستان در تاریخ ۴ مهرماه، دیدار پرسپولیس و صنعت نفت آبادان در هفته هشتم لیگ برتر برگزار نخواهد شد. طبق برنامه قرار بود این دیدار ۴ مهر برگزار شود. زمان برگزاری این دیدار عقب افتاده از سوی سازمان لیگ اعلام می‌شود.

خبرآنلاین

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک