کد خبر 297914
۱۳۹۶/۰۷/۱۲ ۱۸:۵۱

ارتفاعات محور کندوان برفی است

ساعت 24- محسن هاشمی درباره شرایط آب و هوایی استان اظهار داشت: ارتفاعات محور کندوان از پل زنگوله تا تونل با بارش برف پراکنده و محور هراز نیز از محدوده لاسم و منظریه همراه با بارندگی است.
ارتفاعات محور کندوان برفی است
style="text-align:justify">رئیس مرکز مدیریت راههای مازندران، وضعیت جوی ارتفاعات محور کندوان را از پل زنگوله تا تونل همراه با بارش برف پراکنده اعلام کرد.

محسن هاشمی درباره شرایط آب و هوایی استان اظهار داشت: ارتفاعات محور کندوان از پل زنگوله تا تونل با بارش برف پراکنده و محور هراز نیز از محدوده لاسم و منظریه همراه با بارندگی است.

وی اظهار داشت: محور سوادکوه محدوده گدوک و کیاسر دارای بارندگی و مه آلود و محور کناره از رامسر تا نوشهر همراه با بارندگی است.

وی درباره شرایط ترافیکی راههای استان گفت: تردد در محور کندوان، سوادکوه، کیاسر و هراز عادی و روان است.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک