کد خبر 309517
۱۳۹۶/۰۸/۲۷ ۱۰:۵۷

آغاز تشکیل پرونده تسهیلات ۵ تا ۱۰ میلیونی زلزله زدگان از امروز

ساعت24-رییس شورای هماهنگی بانک های دولتی از آغاز تشکیل پرونده به منظور پرداخت تسهیلات ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی به زلزله زدگان از امروز (شنبه - بیست و هفتم آبان ماه) خبر داد.
محمدرضا حسین زاده با اعلام این خبر افزود: وام های ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی و انواع مختلفی از تسهیلات قرض الحسنه را برای زلزله زدگان مناطق غرب کشور در نظر گرفته ایم.

وی با بیان اینکه از امروز (شنبه) همه همکاران شبکه بانکی به طور کامل در شعب مختلف بانک ها در مناطق زلزله زده حاضر خواهند بود، اعلام کرد: هموطنان زلزله زده می توانند از روز شنبه ۲۷ آبان ماه برای تشکیل پرونده دریافت تسهیلات به بانک های مختلف مراجعه کنند.

وی با ابراز همدردی با زلزله زدگان تاکید کرد که این هموطنان هیچگونه نگرانی از بابت تعمیرات خانه های خود که بر اثر زلزله اخیر آسیب دیده اند، نداشته باشند.

رییس شورای هماهنگی بانک های دولتی خاطرنشان کرد که این افراد می توانند با کمترین مدارک لازم، برای دریافت تسهیلات به بانک ها مراجعه کنند.

وی که در روزهای گذشته به نمایندگی از بانک های دولتی به همراه معاون وزیر اقتصاد و مدیرعامل بیمه ایران به مناطق زلزله زده سفر کرده بود، گفت که جدا از تسهیلات در نظر گرفته شده برای کمک به زلزله زدگان، به نمایندگی از بانک های دولتی وضعیت مسکن در این مناطق را مورد بررسی قرار داده و برای بازسازی هرچه سریعتر آنها تسهیلاتی را در نظر خواهد گرفت که جزییات آنها متعاقبا اعلام خواهد شد.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک