کد خبر 312140
۱۳۹۶/۰۹/۰۸ ۰۹:۴۲

لاریجانی: نیازمند همگرایی و هم افزایی در کشور هستیم/ بودجه سال 97 باید هدفمند سامان یابد

ساعت24- رییس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز با حجم مشکلات کشور در ابعاد مختلف نیازمند همگرایی و هم افزایی هستیم ،حل مشکلات کشور در گرو این راهبرد است.
لاریجانی: نیازمند همگرایی و هم افزایی در کشور هستیم/ بودجه سال 97 باید هدفمند سامان یابد
علی لاریجانی در ابتدای جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس با تاکید بر لزوم تمرکز بر حل مشکلات اقتصادی مردم افزود: مجلس و دولت وظیفه ای مهمتر از حل مشکلات و چالش های اساسی کشور ندارند.

رییس قوه مقننه یادآور شد: امسال بحث های مهمی در مجلس مطرح شد، کمیسیون ها و مرکز پ‍ژوهش های مجلس درگیر ارائه طرح برای این مشکلات شدند که یک نمونه آن مشکل سازمان تامین اجتماعی بود که ابعاد آن مشخص و پیشنهاد برای حل مشکلات آن نیز ارائه شد، امیدواریم با سرعت بیشتری در کمیسیون مربوطه بررسی شود.
لاریجانی همچنین به مساله بانک ها و موسسات اعتباری اشاره کرد و گفت: این موضوع باعث نگرانی عده زیادی از مردم شده است، مجلس با وقت گذاری زیاد و پیگیری مستمر، مشکلات مردم را دنبال کرد و بانک مرکزی را در مسیر حل قرار داد.
وی تاکید کرد: بانک مرکزی باید با سرعت بیشتری در حل مشکل سپرده گذاران اقدام کند. در غیر این صورت رفتار مجلس نسبت به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی تغییر خواهد کرد.
رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه به نزدیک بودن بررسی بودجه سال 97 اشاره کرد و گفت: فرصت مهمی است که به جای روند متعارف بودجه در سال های اخیر که منجر به نشر اوراق مشارکت به صورت غیرموجه شده است، بودجه هدفمند را سامان دهیم.
لاریجانی از کمیسیون بودجه و کمیسیون های تخصصی به خصوص کمیسیون تلفیق مجلس خواست گام های اساسی در اصلاح ساختار بودجه و جایگزینی اوراق با منابع راکد بردارند و مسیر برای پیشبرد صادرات در کشور و رونق تولید سازمان یافته تر شود.
وی در ادامه با گرامیداشت هفته بسیج و تبریک این هفته به فرزندان راستین انقلاب گفت: بدون تردید استواری ملت و کشور ما در این شرایط پر مساله منطقه مرهون فداکاری های این شجره طیبه است که امام راحل در سال 1358 آن را تاسیس کرد.
رییس قوه مقننه همچنین از سپاه قدس و سرلشگر سلیمانی فرمانده مجاهد آن نیز تشکر کرد که در مبارزه با تروریسم در منطقه گامی بی همتا برداشت.
لاریجانی همچنین با مجلس و ملت مسلمان مصر در حادثه تاثر برانگیز تروریستی ابراز همدردی کرد و گفت: این فاجعه شباهت به جنایت صهیونیست ها در مسجد الخلیل داشت.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک