کد خبر 31330
۱۳۹۳/۰۸/۰۷ ۱۴:۴۷
سخنگوي کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات:

مجلس نمی‌تواند کمکی به فوتبال کند

ساعت24- سخنگوی کمسیون برنامه،بودجه و محسبات مجلس آب پاکی را روی دست فدراسیون فوتبال ریخت و گفت که مجلس نمی تواند بودجه ای را برای فوتبال در نظر بگیرد و اگر قرار باشد کاری انجام بشود باید دولت وارد عمل شود.
در روزهایی که صدا و سیما حاضر نیست با شرایط فدراسیون فوتبال برای خرید حق پخش تلویزیونی کنار بیاید، حالا مدیران فدراسیون دست به دامن مجلس شده اند تا این مشکل را حل کنند. آنها می خواهند طرحی را به مجلس شورای اسلامی ببرند تا برای خرید حق پخش تلویزیونی برای صدا و سیما ردیف بودجه تعیین کنند.

با این حال غلامرضا کاتب گفت که این مساله شدنی نیست: اول این را باید بگویم که در مورد مسائلی که بحث اختصاص بودجه وجود دارد، مدیران فدراسیون فوتبال نمی توانند طرحی به مجلس ارائه دهند. اگر قرار باشد بودجه ای برای خرید پخش در نظر گرفته شود دولت باید لایحه ای به مجلس بفرستد و در آنجا مجلس یا این مساله را تایید کند و یا تکذیب. برای لایحه های درخواستی از طرف دولت، اعضای مجلس شورای اسلامی جلسه تشکیل می دهند و در مورد تایید یا رای آن لایحه رای می دهند.

به گزارش ورزش 3 او ادعا می‌کند مجلس نمی‌تواند هیچ کمکی به فوتبال کند: ما از نظر این که مدیران صدا و سیما را مجاب به پرداخت حق پخش کنیم یا مثلا با صدا و سیما مذاکره کنیم هیچ کاری از دستمان برنمی‌آید. دلیلش هم این است که قانون به ما اجازه این کار را نمی دهد.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت که دولت باید مشکل فوتبال را حل کند: همانطور که گفتم ما قانونا نمی توانیم کاری برای فوتبال بکنیم و بهتر است دولت این مشکل را حل کند. خدا راشکر ورزش وزیر دارد و او باید با رییس صدا و سیما جلسه بگذارد و مشکل حق پخش را حل کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک