کد خبر 315267
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ ۰۰:۰۱

اسرائیل جنوب غزه را بمباران کرد

ساعت24- توپخانه رژیم صهیونیستی شامگاه امروز (دوشنبه) سه خمپاره به مواضع فلسطینی در شرق خان‌یونس در جنوب نوار غزه شلیک کرد.
اسرائیل جنوب غزه را بمباران کرد
div>در این حملات پست رصد و دیده بانی گردانهای قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس در شرق خان یونس با دو خمپاره بمباران شد؛ همچنین موضع دیگری نیز با یک خمپاره هدف قرار گرفت.

منابع اسراییلی اعلام کردند که این اقدام در واکنش به شلیک سه موشک از جانب نیروهای مقاومت فلسطینی صورت گرفته است که در پایگاه نظامی کیسوفیم در شرق خان‌یونس و نیز موشک دیگری که در منطقه‌ای باز در اطراف شهرک‌نشین اشکول سقوط کردند.

ارتش رژیم اشغالگر در پایگاه کیسوفیم حالت آماده‌باش اعلام کرد. همچنین طبق اعلام برخی منابع، بالگردهای امدادرسانی پس از بمباران موشکی در پایگاه کیسوفیم فرود آمدند.

روزنامه "اسراییل الیوم" گزارش داد که دو موشک از جنوب نوار غزه شلیک شد و به مناطق باز در اطراف شهرک‌نشین اشکول سقوط کرد و صدای انفجارهای نزدیک به گوش رسید.

به گزارش گروه اخبار جهان ساعت 24 ، پس از لحظاتی از شلیک موشک، توپخانه ارتش رژیم اشغالگر سه خمپاره به پست رصد مقاومت در شرق خان‌یونس در جنوب نوار غزه شلیک کرد.

العالم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک